Protocol Gyverda

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Protocol Gyverda

Beste leden,     

Eindelijk is het dan zover. We mogen (onder voorwaarden) weer binnen sporten.

Wij proberen om zoveel mogelijk lessen weer op te starten. Helaas is het niet mogelijk om alle groepen weer te starten. De leiding zal u in de groepsapp informeren of en op welk tijdstip uw de les weer begint.                                                                                     

Wij als vereniging hebben een protocol opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. Dit voor ieders veiligheid. Het protocol vind u bijgaand. Leest u dit even door.  

Wij hebben een aantal belangrijke nieuwe regels voor u of uw kind hieronder vermeld:

  • U of uw kind dient zich thuis om te kleden voor de lessen. De kleedzalen zijn gesloten!
  • Kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de les naar ’n kadiek
  • Wordt uw kind met de auto gebracht, zet hem/haar dan alleen af en kom zelf niet mee naar binnen. De kinderen wachten buiten tot de leiding ze komt ophalen om gezamenlijk naar binnen te gaan.
  • Kom uw kind niet meer dan 5 minuten voor tijd ophalen maar kom wel op tijd. Kom zoveel mogelijk alleen en wacht daarbij buiten en houdt de 1,5 meter afstand tot andere ouders in acht. Parkeer en/of stop NIET met uw auto voor ’n kadiek maar op de parkeerplaatsen achter ’n Kadiek of naast de evenementenweide.
  • De lessen zullen 45 minuten zijnp.v. de gebruikelijke 60 minuten. Hierdoor kan wisseling van de lessen plaatsvinden zonder dat de groepen elkaar zien en kan de leiding de gebruikte materialen reinigen
  • Kinderen van 13 jaar en ouder en volwassenen moeten 1,5 meter afstand van elkaar en de leiding houden en bij binnenkomst en bij het verlaten van het pand een mondkapje dragen. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.
  • Groeplessen zijn nog niet mogelijk. 18+ mag in groepjes van 2 sporten op 1,5 meter afstand van de andere groepjes. Er mogen maximaal 30 personen tegelijk in de zaal aanwezig zijn. Daarbij krijgen zij aparte instructies van de leiding.

Klik hier om het protocol in te zien.

Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@gyverda.nl 

Wij wensen u veel sportplezier!

Het bestuur

C.G.V. Gyverda

Realisatie: JBBH Webdesign