Gyverda met 9 turnsters naar de Overijsselse finale wedstrijden

NieuwsReacties uitgeschakeld voor Gyverda met 9 turnsters naar de Overijsselse finale wedstrijden


Na twee geturnde plaatsingswedstrijden hebben maar liefst 9 turnsters van Gyverda een
finalewedstrijd mogen turnen. Op zaterdag 8 april vond de finalewedstrijd van de bovenbouw supplement G en de middenbouw niveau 5 plaats in Nieuwleusen.
Suus Kleinjan en Silke Middelkamp kwamen uit in de bovenbouw en hebben hier een nette
21e en 25e plaats weten te behalen. Rhoswen Baan en Merle Voortman hebben in de finale een knappe 14e en 17e plaats weten te behalen in de middenbouw.

Op zaterdag 15 april vond de finalewedstrijd van de middenbouw niveau 7 plaats in Hengelo. Noah de Vries en Maud Bakhuis hebben hier een mooie 13e en 16e plaats weten te behalen.

Op zaterdag 13 mei mochten de bovenbouw dames niveau 4 en supplement F in actie komen in Hengelo. Elin Hofsink en Bauke Middelkamp kwamen uit in niveau 4 en hebben hier een sterke 13e en 16e plaats weten te behalen. Manon Zijlstra mocht haar finale turnen in supplement F en heeft hier in een klein deelnemersveld een nette 4e plek behaald.

De trainsters en het bestuur van Gyverda zijn ontzettend trots op de prestatie van deze turnsters. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd turnseizoen en kijken alweer uit naar het volgende seizoen

Realisatie: JBBH Webdesign