Open lesweek 10 september t/m 15 september

10 september 2018 to 15 september 2018

Hoeraa, het nieuwe sportseizoen is weer begonnen!! Maandag 10 september t/m zaterdag 15 september is de open lesweek, kom jij dan ook?

Op zoek naar een sportieve uitdaging of sportieve gezelligheid? Bij ons kan je het combineren! Gyverda biedt groepslessen voor jong (vanaf 2,5 jaar) en oud (onbeperkt geldig ?), van grondgymnastiek tot turnen en zelfs jazz! Kortom voor een ieder wat wils.

Vind jij het leuk om te springen, zwaaien, radslagen en salto’s te maken of gewoon lekker te turnen? Dan zijn onze turnlessen echt iets voor jou!

Wil je je krachten gebruiken en wil je net zo stoer en sterk worden als Epke?! Vind je het leuk om te zwaaien, springen en te zweven? Kom dan onze jongensgroep versterken!

Of vindt je muziek en dansen leuk? Kom dan bij onze Jazz lessen! Hierbij kan je je helemaal uitleven op de populaire muziek van nu en samen met je groep een mooie en stoere dans samenstellen!

Kom bij ons niet alleen je talenten ontdekken, maar vooral ook plezier maken!

Vind je het leuk en word je lid? Dan ontvang je gratis een sporttas van ons! Zo kan je goed beginnen! Plus de eerste twee lessen zijn gratis!!!

Lijkt het je leuk? Kom dan direct bij een van onze lessen langs of schrijf je direct nog in via www.gyverda.nl

Gyverda, Nieuwstadweg 1a te Daarle www.gyverda.nl of gyverda@hotmail.com
We zien je graag bij Gyverda!

Realisatie: JBBH Webdesign